Kesän 22 toiminta

28.03.2022

Kesäkaudeksi on tulossa seuraavanlaista toimintaa. 

Pentu/alkeistottelevaisuuskurssi

Kurssi on tarkoitettu pennuille (väh. 4 kk ikäisille) ja nuorille koirille pohjataidoiksi arkielämään ja harrastuksiinkin. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuutta, koiran hallintaa, kontaktia, paikallaoloa ja luoksetuloa. Kurssilla opetellaan myös vähän tokoliikkeiden alkeita temppuina. Tarkoituksena vahvistaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä myös muiden koirien ja ihmisten seurassa.

Viiden kerran kurssi maanantaisin 16.5. (jos kenttä on kuivunut) - 13.6. kello 18-19. Kurssille mahtuu 8 koirakkoa. Hinta 40 e.

Kurssiin kuuluu myös teorialuento 9.5. kello 18 verkossa. Verkkoluento on avoin kaikille jäsenille. Kouluttaja Pia Alatorvinen.

Ilmoittautuminen kurssille viimeistään 6.5. pia.alatorvinen at gmail.com.

Koulutukset on tarkoitettu Lakeuden koiraharrastajien jäsenille. Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin kirsi.huhta.kh(at)gmail.com. Kurssille osallistuvien koirien tulee olla rokotettuja ja terveitä.

Koulutuksessa noudatetaan Palveluskoiraliiton eettisiä ohjeita.

Agility


Alkeiskurssi 8 kertaa. Kouluttajina Kirsi Huhta ja Minna Nurmela. Hinta 50 €. Touko-kesäkuussa, aika tarkentuu.

Mölliryhmä. Kouluttajina Kirsi Huhta, Pia Alatorvinen ja Marika Söderman. Hinta 50 €

Kisaavien ryhmä. Kouluttaja avoin. Osallistujat maksavat kouluttajan kulut. 

Näto 

Kouluttajina Minna Nurmela ja Kirsi Huhta sekä mahdollisesti vierailevat kouluttajat. 5 €/kerta ei jäseniltä, jäsenille ilmainen. (Huom. yhdistyksen vuosijäsenmaksu 17 €). Touko-kesäkuussa sekä loppukesästä, aika tarkentuu.

Tapahtumat


Epäviralliset agilitykisat 30.5. klo 18. 

Myös muuta toimintaa suunnitteilla, seuraa ilmoittelua.