2 Apr
2018

Kesän treeniryhmät tulee hakuun

Tokoryhmä *TÄYNNÄ*

Pia Alatorvinen vetää tokoryhmää. Ryhmässä voi aloittaa alkukesästä alkeis-, pentu jne tasolta. Ryhmä sopii myös ylipäätään hallintaa esim agilitya varten treenaaville. Mukana voi treenata myös koetasoiset tokoilijat. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30. Samaan aikaan kentällä treenaa rallytoko. Ryhmäpaikan hinta 30e

 

Rallytokon alkeet *TÄYNNÄ*

Sonja Oikarainen vetää rallytokon alkeiskurssin. Ryhmässä opetellaan ALOn liikkeitä. Ryhmästä voi jatkaa itseohjautuvaan rallytokoon. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30 yhteensä 6krt. Kurssin hinta 25e.

 

Rallytoko/toko-itseohjautuva

 

Ryhmässä ei ole vakituista ohjaajaa. Kyltit sekä tokoesteet löytyvät kontista ja kentällä pyörii alkukesästä alkeisryhmä sekä läpi kesän tokoryhmä joten treeniseuraa ja apua löytyy. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 18.30-19.30.

 

Agilityn alkeet/alkeismölli *TÄYNNÄ*

 

Vetäjänä toimivat Anni Tanhuala sekä Kirsi Huhta. Ryhmään voi osallistua alkeiskoirakot sekä alemman tason möllikoirat jotka tekevät vasta muutaman esteen ratoja eikä kontaktit tai kepit vielä suju. Ryhmä treenaa maanantaisin klo 18 alkaen. Ryhmäpaikan hinta on 40e.


 

Agilityn mölliryhmä *TÄYNNÄ*

 

Sonja Oikarainen vetää agilityn mölliryhmää. Ryhmässä opetellaan ratojen osia ja yksittäisiä esteitä. Koirille jotka eivät vielä osaa mennä pitempää ratapätkää. Ryhmä treenaa keskiviikkoisin klo 19.30->. Ryhmäpaikan hinta on 40e. Max 6 koirakkoa.

 

Agilityn kisaavat *TÄYNNÄ*

 

Henna Raittimo vetää 2 kisaavien ryhmää joihin voivat osallistua koirakot jotka kykenevät tekemään jo pidempiä ratoja ja joiden kisaaminen on tarkoitus alkaa lähiaikoina. Ryhmään mahtuu max 9 koirakkoa. Ryhmä treenaa torstaisin ja on jaettu 2 osaan. Ensimmäinen osa treenaa klo 17.15-19 ja toinen ryhmä 19-20.30. Ryhmäpaikan hinta on 40e.

 

Kaikki ryhmät aloittavat kunhan kenttä on treenikunnossa, perinteisesti toukokuun puolivälin ja kesäkuun alun välillä. Ryhmät jatkavat elo-syyskuun vaihteeseen. Kaikki ilmoittautumiset sähköpostiin jani.s.hurme(at)gmail.com. Ryhmät perustetaan huhtikuun aikana. Jos kysyntää on niin lisäryhmät on mahdollisia. Ryhmiin pääseminen edellyttää jäseneksi liittymistä. Talkooaktiivisuus ratkaisee ryhmäpaikan saannin jos joudumme valitsemaan.