9 Apr
2019

Kesäkauden ryhmäpaikat haussa

Kesäkauden treeniryhmät lähtee nyt hakuun. Ilmoittautuminen ei ole nopeuskisa vaan ryhmäpaikan saantiin vaikuttaa vanha aktiivisuus ja esim talvikaudella treenanneet on etusijalla jatkamaan. Tulossa on seuraavat ryhmät:

Maanantai 18.30-21.00, 2 ryhmää, kisavalmiit/ylemmät möllit eli pitää pystyä tekemään rataa ja kaikki esteet oltava ainakin alkeissa, kouluttajana Sonja Oikarainen

Tiistai 18.00- alkeisryhmä, alemmat möllit. Kellonaika arvio, saattaa muuttua vielä hieman. Tarvittaessa lähtee ihan alkeista, tehdään muutaman esteen pätkiä, esteitä myös opetellaan yksittäisinä. Kouluttajana Kirsi HuhtaAnni Tanhuala ja Maija Karvonen.

Keskiviikko 18.00- Arki-, pentu-, kilpatoko. Sopii tavoitteellisesti harrastavalle sekä aloittelijoille. Perushallintaa myös muihin lajeihin. Kouluttajana Pia Alatorvinen.

Torstai 17.15-20.30, Agility kisaavat, 2 ryhmää. Sopii jo kisaaville tai ihan juuri kisaamisen aloittaville. Henna Raittimo

Treenit alkavat heti kun kenttä on sula ja kuiva, perinteisesti toukokuun puolen välin jälkeen. Kouluttajat ilmoittavat tarkemmat tiedot itse. Muodostan ryhmät pääsiäisen aikaan ja senkin jälkeen mukaan pääsee jos ryhmään mahtuu.

Tokorymäpaikka kesälle maksaa 30e
Agilityryhmäpaikka kesälle maksaa 40e.

Ilmoittautuminen vain ja ainoastaan sähköpostiini jani.s.hurme(at)gmail.com