7 Jun
2019

Epäviralliset agilitykilpailut 24.6.2019

Lakeuden koiraharrastajat ry järjestää epäviralliset agilitykilpailut Helasentien kentällä 24.6.2019. Ajo-ohje kentälle: http://www.lakeudenkoiraharrastajat.fi/kentta/

Luokkina möllit, jossa radalla ainoastaan hyppyjä ja putkia sekä kisaavat, jossa radalla myös mahdollisesti kepit ja kontaktiesteet. Mölliluokassa ei tule hylkäyksiä, vaan hylkäyksestä tulee 10 virhepistettä. Mölliluokassa palkitaan vain koirakot, jotka eivät ole kisanneet virallisissa kilpailuissa. Kisaavien rata tuomaroidaan virallisten sääntöjen mukaan.

Säkäluokkina pikkuminit, minit, medit, pikkumaksit ja maksit. Hyppykorkeudet mölleissä 10-20-30-40-50 ja kisaavissa 15-25-35-45-55.

Koirien tulee olla rokotettuja voimassa olevien säännösten mukaan. Osallistujien rokotustodistukset tarkistetaan. Osallistuvien koirien alaikäraja on 12kk. Juoksuiset nartut voivat osallistua, mutta kisapaikalla koiralla täytyy pitää juoksusuojaa ja punaista nauhaa hihnassa merkkinä juoksusta. Lisäksi lähtöpaikalle täytyy ottaa oma lähtöalusta mukaan.

Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30. Möllien rata alkaa klo 18.00, möllien palkintojen jako heti radan jälkeen. Kisaavien rata alkaa möllien palkintojen jaon jälkeen. Kisaavien radalle voi ilmoittautua vielä möllien radan aikana.

Osallistumismaksut:
Ensimmäinen startti 5e, loput 3e. Rata on mahdollista uusia kerran (uusinta 3e). Mahdolliset uusintastartit on ilmoitettava jo ilmoittautumisvaiheessa.

Tämä on LKH:n jäsenten välisen seuracupin 1. osakilpailu.

Tuomarina Henna Raittimo.

Sponsorit:
Oulun eläinklinikka
Elokuvateatteri Star
Intersport Valkea
S-Market Oulunsalo
S-Market Kaakkuri
Eläintarvikeliike Taavin Tassut
Ilomme